Nieuws

Feyenoord-selectie wacht drukke week

on

De selectie van Feyenoord heeft een drukke week voor de boeg. Nadat maandagochtend nog op Varkenoord wordt getraind, vertrekt de ploeg van trainer Ronald Koeman in de middag voor een trainingskamp naar Ermelo. Daar staan deze week in totaal zes groepstrainingen op het programma. Daarnaast speelt Feyenoord deze week drie oefenwedstrijden, tegen achtereenvolgens FC Horst, HHC Hardenberg en ASWH.

Alle trainingen tijdens het trainingskamp vinden plaats op sportcomplex De Adelaar aan de Buitenbrinkweg 70 in Ermelo. De trainingen zijn vrij toegankelijk voor publiek. De eerste training in Ermelo wordt maandagmiddag om 17.00 uur afgewerkt. Op dinsdag wordt er om 10.00 uur getraind, terwijl ’s avonds om 18.00 uur de oefenwedstrijd tegen FC Horst op het programma staat.

Op woensdag vinden er twee trainingen plaats, om respectievelijk 10.30 en 17.00 uur. Op donderdag en vrijdag staat er om 10.30 uur een training gepland. Donderdagavond oefent Feyenoord om 19.00 uur tegen HHC Hardenberg. Dit duel wordt gespeeld op sportpark Westerpark in Marienberg.

Het trainingskamp van Feyenoord in Ermelo wordt zaterdag afgesloten met de oefenwedstrijd tegen ASWH. Dit duel wordt om 15.00 uur gespeeld op sportpark Schildman aan de Reeweg 75a in Hendrik-Ido-Ambacht.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login