Feyenoordinbeeld

FEYENOORD ROEPT OP TOT POSITIEVE STEUN TEGEN FENERBAHÇE

on

Na de 6-1 overwinning op Sparta Rotterdam maakt Feyenoord zich op voor de belangrijke wedstrijd tegen Fenerbahçe, waarin de ploeg zich hoopt te plaatsen voor de knock-outfase van de Europa League. De steun van het publiek kan daar komende donderdag in De Kuip een belangrijke rol bij spelen.

.

Dat het legioen een fantastische sfeer kan creëren, is dit seizoen al weer meerdere malen bewezen. Niet alleen tijdens de thuiswedstrijden tegen Manchester United en Zorya Luhansk en de thuisduels in de Eredivisie, maar onlangs ook in Manchester. ‘Onze supporters hebben zich in Manchester ware ambassadeurs van Feyenoord en Rotterdam getoond. Dat verdient een groot compliment,’ zei algemeen directeur Eric Gudde de dag na het Europa League-duel met Manchester United.

.

In een campagne die maandag is gelanceerd, roept Feyenoord supporters op om het team donderdag tegen Fenerbahçe ook weer alleen positief te ondersteunen en daarmee de goede sfeer in De Kuip vast te houden. Dat doet de club onder meer via een video, die maandag op de officiële social mediakanalen is geplaatst.

.

In de video zijn bekende en onbekende Feyenoorders met diverse achtergronden te zien, die zich scharen achter de boodschap ‘Kwetsen is zinloos, steunen is goud’. Aan de campagne werken onder meer Dirk Kuyt, Karim El Ahmadi, Bilal Basaçikoglu, Nicolai Jørgensen, Lucas Woudenberg, diverse jeugdspelers- en trainers, medewerkers van Feyenoord en een groot aantal supporters mee.

.

Feyenoord doet er alles aan om kwetsende spreekkoren uit te bannen en zal hard optreden tegen de supporters die zich daaraan schuldig maken. Het behoeft geen uitleg dat kwetsende spreekkoren de deelname van Feyenoord aan Europees voetbal zeer nadelig beïnvloeden. Daarnaast worden door spreekkoren ook medesupporters in de ziel geraakt. Door positieve steun wordt gewaarborgd dat Feyenoord ook de komende jaren Europees voetbal kan spelen, mét de support van haar trouwe aanhang. 

.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login