Nieuws

Feyenoord richt zich op Vitesse

on

De Feyenoord-selectie is donderdagochtend na twee trainingsvrije dagen teruggekeerd op Varkenoord. Nadat de ploeg dinsdag een vrije dag had, stond er woensdag een groepsactiviteit op het programma. Donderdag werd het vizier gericht op de komende thuiswedstrijd tegen Vitesse, de huidige nummer twee van de ranglijst. Trainer Ronald Koeman kon op het trainingsveld beschikken over 22 spelers, die onder meer een partijspel op een volledig veld afwerkten.

Tijdens het partijspel speelde de vaste basiself van Feyenoord tegen de reserves. Lex Immers, die afgelopen zondag tegen RKC Waalwijk als invaller zijn rentree maakte na een enkelblessure, maakte hierbij deel uit van de basisploeg. Kostas Lamprou, die in Waalwijk ontbrak bij de wedstrijdselectie in verband met een knieblessure, kwam nog niet in actie op het trainingsveld, waardoor Ronald Graafland één van de twee doelen verdedigde.

In de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Vitesse, die zondag om 16.30 uur wordt gespeeld en volledig is uitverkocht, traint de selectie van Feyenoord nog twee keer. De oefensessie van vrijdag is besloten. Op zaterdag werkt de ploeg van Koeman om 10.30 uur de afsluitende training af op Varkenoord.

Feyenoord kan Vitesse, dat één punt voorsprong heeft, bij een overwinning zondag passeren op de ranglijst. De ploeg kan vertrouwen putten uit de afgelopen reeks thuiswedstrijden. Feyenoord is al 25 competitieduels op rij ongeslagen in De Kuip en wist de afgelopen vier thuiswedstrijden te winnen.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login