Nieuws

Feyenoord richt zich op belangrijke week

on

Na drie voetbalvrije dagen heeft de selectie van Feyenoord zich maandagmiddag weer gemeld op Varkenoord. Omdat er in verband met de nucleaire top in Den Haag afgelopen weekend geen wedstrijd op het programma stond voor Feyenoord, heeft de ploeg in totaal twee weken om zich voor te bereiden op thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles van aanstaande zondag. Dat duel markeert de start van een belangrijke week voor Feyenoord, waarin de ploeg het verder op woensdag 2 april opneemt tegen Heracles Almelo (uit) en op zondag 6 april tegen RKC Waalwijk (thuis).
Koeman beschikte op Varkenoord over in totaal negentien spelers, die onder meer een partijspel afwerkten. Dat de selectie niet compleet was, heeft te maken met de wedstrijd die Jong Feyenoord/Excelsior maandagavond tegen Jong FC Den Bosch speelt op Woudestein. De groep beloftenelftal trainde om die reden zondag al op Varkenoord.

In de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles, die aanstaande zondag om 12.30 uur wordt gespeeld in De Kuip, werkt Feyenoord nog vier groepstrainingen af. De training van dinsdag begint om 11.00 uur, op woensdag en vrijdag wordt er om 10.30 uur getraind. De oefensessie van zaterdag is besloten

Bron: Feyenoord.nl

.

20140324-175500.jpg

You must be logged in to post a comment Login