Nieuws

Feyenoord richt vizier op PSV

on

Feyenoord is woensdagmiddag met een kleine selectie de voorbereiding gestart op de topper tegen PSV van aankomende zondag. Omdat op Anass Achahbar na alle spelers die dinsdagavond in actie waren gekomen met Jong Feyenoord/Excelsior ontbraken, kon trainer Ronald Koeman op het trainingsveld op Varkenoord beschikken over in totaal vijftien spelers. Onder hen bevonden zich ook Stefan de Vrij, Jordy Clasie en Kostas Lamprou. Het drietal ontbrak op de maandagtraining, maar sloot woensdag weer aan bij de groep.

Hoewel de gevoelstemperatuur op het sportcomplex zeer laag lag, was het mede door de vakantieperiode druk langs het trainingsveld. De tientallen aanwezige toeschouwers zagen hoe de training in het teken stond van korte partijspelen van vier tegen vier, die door de spelers op zeer felle wijze werden afgewerkt.

De voorbereiding op de competitiewedstrijd tegen PSV, die zondag om 12.30 uur in een uitverkochte Kuip wordt afgewerkt, wordt donderdag vervolgd. Die ochtend traint de selectie van Feyenoord om 10.30 uur op Varkenoord. De training van aanstaande vrijdag is besloten en dus niet toegankelijk voor publiek en pers.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login