Nieuws

Feyenoord richt vizier op N.E.C.

on

Feyenoord heeft niet lang de tijd om stil te staan bij de nederlaag die afgelopen zondag werd geleden in Eindhoven tegen PSV. De ploeg van trainer Ronald Koeman richtte een dag na die wedstrijd al direct het vizier op de aanstaande dubbele confrontatie met N.E.C.. Op woensdag gaat Feyenoord in de tweede ronde van het bekertoernooi op bezoek in Nijmegen. Zaterdagavond staat in De Kuip de competitiewedstrijd tegen N.E.C. op het programma.

‘Het kan lastig zijn om je twee keer te moeten instellen op dezelfde tegenstander’, zegt Daryl Janmaat. ‘Als we woensdag een goed resultaat halen, moeten we dat zaterdag weer laten zien, terwijl de tegenstander dan al weet wat je sterke en minder sterke punten zijn. Andersom geldt dat natuurlijk ook.’

‘De competitie is enorm belangrijk voor ons, maar het bekertoernooi kan ook heel mooi zijn’, vervolgt de verdediger. ‘Ik heb de beker gewonnen met Heerenveen, dat was een mooie ervaring. Ook de wedstrijd van woensdag is daarom heel belangrijk.’

Voor de basisspelers van het duel met PSV stond maandag een lichte uitlooptraining op het programma. Hierbij ontbrak Joris Mathijsen. De verdediger viel zondag kort voor rust uit met een hamstringblessure. Maandag wordt de ernst van zijn blessure nader onderzocht.

Feyenoord werkt dinsdag de afsluitende training af in de aanloop naar het bekerduel van woensdag. Deze training is besloten en dus niet toegankelijk voor publiek en pers. Na de bekerwedstrijd van woensdag vindt er op donderdag om 10.30 uur een openbare training plaats op Varkenoord. De training van vrijdag is besloten.

Voor de thuiswedstrijd tegen N.E.C. die zaterdag om 19.45 uur wordt gespeeld zijn nog kaarten verkrijgbaar. Voor dit duel geldt een vrije verkoop. Tickets zijn te koop via internet, Ticketbox of Feyenoord Service & Tickets vanaf 22,50 euro per stuk.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply