Nieuws

Feyenoord richt vizier op Klassieker

on

Feyenoord is woensdagmiddag begonnen aan de voorbereiding op de Klassieker van aanstaande zondag tegen Ajax. Nadat de selectie ’s ochtends binnen had getraind, meldde de groep zich ’s middags op Varkenoord voor de veldtraining. Trainer Ronald Koeman kon daarbij beschikken over een grote groep, waar ook Ruben Schaken en Sekou Cissé deel van uitmaakten. Het tweetal meldde zich voor het eerst sinds hun blessure weer op het trainingsveld. Beide spelers trainden individueel. Graziano Pellè is ziek en de spits ontbrak om die reden op Varkenoord.

Onder toeziend oog van tientallen vooral jeugdige supporters werkten Schaken en Cissé hard aan hun herstel, waarbij eerstgenoemde goede hoop heeft om het duel van aanstaande zondag te halen. De vakantiedrukte op Varkenoord zorgde ervoor dat de spelers na afloop van de training massaal werden gevraagd om een handtekening of om een foto, waardoor het de nodige tijd kostte voordat ze de kleedkamers hadden bereikt.

In aanloop naar de Klassieker tegen Ajax traint Feyenoord nog driemaal, waarvan twee keer openbaar. Donderdag traint de selectie om 10.30 uur op Varkenoord, waarna de oefensessie van vrijdag besloten is. De laatste training van zaterdag is vrij toegankelijk en begint om 10.30 uur in De Kuip.

Bron: feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login