Feyenoordinbeeld

Feyenoord richt vizier op Bekerwedstrijd tegen Fc Oss

on

Na de rustdag van maandag is Feyenoord dinsdag begonnen aan de voorbereiding op de wedstrijd tegen FC Oss. Op een zonnig Varkenoord werkte de selectie de eerste training af in aanloop naar het bekerduel, dat donderdag om 20:45 uur gespeeld wordt in De Kuip.

.

Voor de spelers die donderdag en zondag aan de aftrap stonden tegen Manchester United en PSV zat de training er na een uurtje op. Karim El Ahmadi, Eric Botteghin en Nicolai Jørgensen verschenen helemaal niet op het veld. Zij werkten binnen aan hun herstel, evenals Eljero Elia die op de weg terug is van zijn schouderblessure.

.

De overige spelers deden in het laatste half uur nog een afwerkvorm en een partijspel. Onder hen was Sven van Beek, die de volledige training meedeed.

.

De training van dinsdag was de laatste openbare training in de aanloop naar de bekerwedstrijd. Woensdag traint Feyenoord besloten. 

.

Wil jij donderdagavond aanwezig zijn bij de start van het bekertoernooi? Voor het duel in de eerste ronde van de KNVB Beker zijn nog kaarten beschikbaar, vanaf € 14,- per stuk. Er geldt een vrije verkoop en er kan een ongelimiteerd aantal kaarten gekocht worden. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop. Seizoenkaarthouders hebben automatisch toegang tot het duel, omdat deze wedstrijd is inbegrepen bij de seizoenkaart.

.

Bron: Feyenoord.nl

Foto: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login