Nieuws

FEYENOORD REST VAN SEIZOEN IN UITVERKOCHTE KUIP

on

Feyenoord speelt de rest van dit seizoen in een uitverkochte Kuip. Vandaag (maandag) werden de laatste kaarten verkocht voor de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (woensdag 5 april). Dit was het laatste duel waarvoor nog kaarten verkrijgbaar waren.

.

Dat er begin februari al geen kaarten meer te krijgen zijn voor de rest van het seizoen is nooit eerder voorgekomen. De kaartverkoop voor de thuisduels in de tweede seizoenshelft ging eind november van start. Begin januari raakte de slotwedstrijd Feyenoord – Heracles Almelo als eerste uitverkocht, waarna de overige duels in rap tempo volgden.

.

Extra kaarten

Heb je geen kaart kunnen bemachtigen voor een van de resterende thuiswedstrijden? Mogelijk komen er voor sommige duels extra kaarten beschikbaar, wanneer een bezoekende club niet alle kaarten afneemt. Dit was bijvoorbeeld het geval bij FC Groningen, waardoor afgelopen vrijdag extra kaarten voor dat duel in de verkoop gingen. Deze waren binnen twintig uur uitverkocht. Wanneer er extra kaarten beschikbaar komen voor een bepaalde wedstrijd wordt dit via de officiële clubkanalen gecommuniceerd.

.

Feyenoord Wedstrijdpakketten

Voor een aantal thuisduels zijn nog wel Feyenoord Wedstrijdpakketten beschikbaar. Met een Wedstrijdpakket combineer je het bijwonen van een thuiswedstrijd met onder meer een rondleiding, inclusief een bezoek aan het volledig vernieuwde Feyenoord Museum. Het Feyenoord Wedstrijdpakket is te bestellen via www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

.

viagogo

Seizoenkaarthouders die een thuiswedstrijd van Feyenoord niet kunnen bezoeken, kunnen hun seizoenkaart aanbieden bij viagogo. Op deze manier bied je andere supporters de kans alsnog een kaart te kopen voor deze wedstrijd. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten op www.feyenoord.nl/viagogo.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login