Nieuws

Feyenoord rekent op afwijzing van Guidetti

on

 Feyenoord lichtte gisteren de optie op spits Colin Kazim-Richards, die daardoor de komende twee seizoenen onder contract staat bij Feyenoord. Dat besluit staat volgens technisch directeur Martin van Geel los van de pogingen om John Guidetti terug te halen. De kans dat de Zweed nog toehapt, is echter minimaal.

Volgens technisch directeur Martin van Geel betekent het feit dat Kazim-Richards in de Kuip blijft niet per definitie dat John Guidetti niet naar Rotterdam komt. ,,Die mogelijkheid blijven we onderzoeken,” zei de Brabander gisteravond. Maar inmiddels gaat de clubleiding van Feyenoord er wel vanuit dat Guidetti niet meer op korte termijn ‘ja’ zegt tegen de aanbieding die de Rotterdamse club hem heeft gedaan.

De 23-jarige Zweed moet al weken uitsluitsel geven aan Feyenoord, dat hem twee maanden geleden een meerjarig contract voorschotelde. Van zaakwaarnemer Paul Martin van de Wasserman Media Group begreep Feyenoord al snel dat er een flink verschil zit tussen wat de straks transfervrije spits van Manchester City financieel verlangt en wat Feyenoord kan bieden.

De Rotterdammers houden dan ook al weken ernstig rekening met een afwijzing. De Zweed is transfervrij en wil veel meer tijd nemen om te kijken welke clubs in de grote competities er straks behoefte hebben aan een nieuwe, jonge spits. Mocht straks blijken dat er minder belangstelling voor de spits is dan hij zelf had verwacht, ondernemen de Rotterdammers mogelijkerwijs een nieuwe poging om hem in te lijven.

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login