Nieuws

FEYENOORD – PSV MET VIRTUELE CAMERA OP FOX SPORTS

on

Naast de reguliere tv-registratie brengt FOX Sports aanstaande de Eredivisie-topper Feyenoord – PSV ook met een virtuele camera. De virtuele wedstrijdbeelden zijn online live te bekijken op FOX Sports 7 en tijdens analyses in het tv-programma ‘Dit was het weekend’ op FOX Sports 1.

.

Henk van Meerkerk, Hoofd Productie FOX Sports: ‘Dankzij virtuele cameratechniek stellen we de FOX Sports kijkers in staat om de wedstrijd te beleven vanuit elke mogelijke positie op het veld. Of dat van bovenaf in het stadion is, vanuit het perspectief van een speler of juist van de scheidsrechter. Dat biedt een toegevoegde waarde voor de mensen thuis, maar zeker ook voor onze FOX Sports analisten die de wedstrijd nabespreken. De beelden op zich zijn weliswaar virtueel, maar de situaties op het veld zijn echt.’

.

De topper van aanstaande zondag is uiteraard op vertrouwde wijze live op tv te zien op FOX Sports 1. Op het online kanaal FOX Sports 7 is de wedstrijd live te zien in virtuele vorm, met online ‘shout casters’ (commentatoren). Deze online uitzending is ook te zien via een simulcast op het sociale videoplatform Twitch.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login