Nieuws

Feyenoord presenteert uittenue 2022-2023

on

Feyenoord heeft vanmorgen op haar webshop en in de Fanshops het nieuwe uittenue gepresenteerd.

De impressie van het shirt, de broekjes en de sokken tref je hieronder aan. Afhankelijk van de tegenstander kan de scheidsrechter besluiten dat Feyenoord in de witte broeken met witte kousen dient te spelen.

De tenues zijn vanaf heden te bestellen via de online Fanshop of in de fysieke winkels.

De drie adidas-strepen op de schouders, het broekje en de kousen zijn in de kleur rood verwerkt, alsook de letter ‘F’ uit het clublogo die als nekdetail in de ronde kraag te vinden is. Zowel shirtsponsor EuroParcs als de rugbedrukking zijn in wit met een rode rand op respectievelijk de voor- en achterzijde van het shirt te vinden. Deze kleurcombinatie komt ook terug in de details van de kraag en biesjes van de mouwen, welke voorzien zijn van een rode en witte lijn. Het 3D-siliconen clublogo en adidas-logo op de borst zijn uitgevoerd in monochroom wit.

Dit seizoen spelen zowel de heren-, de vrouwen- als de jeugdteams van Feyenoord in dit uittenue. Aanstaande zondag 21 augustus is de selectie van Feyenoord 1 voor het eerst te zien in het nieuwe tenue tijdens de uitwedstrijd in het Mandemakers Stadion tegen RKC Waalwijk.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply