Nieuws

Feyenoord presenteert nieuwe uittenue seizoen 2019-2020

on

Feyenoord en adidas presenteren met trots het nieuwe uittenue voor het komende seizoen! Het tenue is helderblauw van kleur, met felgele accenten. Zo zijn aan zijkant van het shirt de drie adidas-strepen in de gele kleur te vinden en komt dezelfde kleur terug in de hals. Feyenoord treedt vanavond in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard voor het eerst aan in het nieuwe tenue.

Droomparken shirtsponsor
Op het shirt prijkt aan voorzijde voor het eerst het logo van de nieuwe hoofdsponsor Droomparken. Het shirt heeft een V-hals, die een donkerblauwe en gele kleur bevat. Op de borst is uiteraard het Feyenoord-logo met gouden rand te vinden, die is voorzien van de gouden kampioensster.

Grafisch patroon
In het shirt is een grafisch partoon opgenomen, wat het tenue in zijn geheel ook erg geschikt maakt als lifestyle-item. Het broekje heeft een donkerblauwe kleur, waarbij de sokken de gele kleur dragen. In het broekje zijn wederom de gele adidas-strepen aan de zijkant te vinden.

.

KLIK HIER VOOR DE VIDEO

.

Direct online verkrijgbaar
Het uittenue is direct online verkrijgbaar via de online Feyenoord Fanshop en in de vijf fysieke Feyenoord Fanshops. Supporters kunnen vanaf 9:00 uur terecht in de Fanshops, om als één van de eersten het nieuwe tenue te bemachtigen. Met uitzondering van het filiaal in Spijkenisse (tot 17:30 uur) zijn de fysieke winkels tot 21:30 uur geopend. Klik hier voor de openingstijden.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login