Nieuws

FEYENOORD PRESENTEERT NIEUWE THUISTENUE 2017-2018

on

Feyenoord en adidas presenteren: het nieuwe thuistenue van de landskampioen voor het seizoen 2017-2018. Op het shirt prijkt voor het eerst in het zwart het logo van Qurrent, de nieuwe hoofdpartner van de club. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst draagt het nieuwe thuistenue op zaterdag 8 juli niet voor het eerst op de eerste openbare training maar later op de dag in de oefenwedstrijd tegen FC Lisse.

.

Traditionele kleuren

Het nieuwe Feyenoord-thuisshirt van adidas voor het nieuwe seizoen is uiteraard traditioneel rood-wit, met het vertrouwde kleurcontrast in de mouwen. De zwarte, ronde hals geeft het shirt een casual look. Voor zowel het broekje als de kousen is gekozen voor een zwarte basis met rode accenten. Met het woord Rotterdam aan de achterzijde van de hals wordt verwezen naar de band met de stad.

.

Twaalf shirts voor twaalfde man

Feyenoord en adidas lanceren het nieuwe thuistenue vrijdag op unieke wijze. Als dank en waardering voor de onvoorwaardelijke steun van het legioen, dat zich zeker in het onvergetelijke kampioensjaar een onmisbare twaalfde man toonde, gaat Feyenoord met twaalf shirts door de twaalf provincies van Nederland. Oud-Feyenoorders Regi Blinker, Peter Houtman en Rinus Israel reizen mee en geven in elke provincie een shirt weg aan de supporter die als eerste op de betreffende locatie is. Meer weten of kans maken? Hou vrijdag de officiële Facebook-pagina van Feyenoord in de gaten, waar middels live-uitzendingen duidelijk wordt waar je het shirt kan winnen.

.

Thuistenue vanaf zaterdag 1 juli verkrijgbaar

Het nieuwe thuistenue van Feyenoord is vanaf zaterdag 1 juli verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshop en via de online Feyenoord Fanshop.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login