Nieuws

FEYENOORD PRESENTEERT CHAMPIONS LEAGUE-LIJN

on

Feyenoord presenteert met trots: de Champions League-lijn 2017-2018. De speciale trainingslijn van adidas voor de terugkeer van Feyenoord op het hoogste Europese podium is vanaf morgen (donderdag) verkrijgbaar in de Feyenoord Fanhops en de officiële webshop. Behalve Feyenoord krijgt slechts een beperkt aantal Europese topclubs dit seizoen de beschikking over een speciale Champions League-lijn van adidas.

Trainingslijn

De Champions League-lijn bestaat uit onder meer een trainingspak, trainingsshirt- en short, een polo en trui, allen in de kleuren zwart en wit. Een aantal artikelen is voorzien van het officiële Champions League-logo. De trainingskleding zal door het team van trainer Giovanni van Bronckhorst worden gedragen tijdens de laatste trainingen ter voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League.

Donderdag verkrijgbaar

De unieke trainingslijn is donderdag voor het eerst en exclusief verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops. Dat betekent dat de kleding ook te koop is in de nieuwe Fanshop in Spijkenisse, die morgen om 12:00 uur officieel wordt geopend. Meer informatie over de opening vind je hier.

Ook de overige clubwinkels in Rotterdam gaan die dag om 12:00 uur open. Vanaf die tijd is de Champions League-lijn eveneens online te bestellen, via www.feyenoordfanshop.nl. Een aantal (detail)foto’s van de nieuwe trainingslijn vind je in de galerij.

Bron: Feyenoord.nl

Foto’s: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login