Nieuws

Feyenoord opent Fanshop in Maasstad Ziekenhuis

on

Feyenoord en haar partner Maasstad Ziekenhuis hebben vandaag een nieuwe Feyenoord Fanshop geopend. Daarmee komt het aantal Feyenoord Fanshops in Rotterdam en omgeving op zes.

De officiële opening werd verricht door Joris van Dijk (commercieel directeur van Feyenoord) en Peter Langenbach (voorzitter van de Raad van Bestuur van het Maasstad Ziekenhuis). Uit handen van Feyenoord-speler Lutsharel Geertruida ontving Langenbach bovendien het nieuwe Feyenoord-thuisshirt voor seizoen 2020-2021, dat eerder vandaag officieel werd onthuld en per direct in alle Fanshops te verkrijgen is.

Kracht brengen
Joris van Dijk ziet de Fanshop als een logisch gevolg van de goede samenwerking die de voetbalclub heeft met het Maasstad Ziekenhuis. ‘Eind vorig jaar hebben we de handen ineengeslagen met het Maasstad Ziekenhuis om op sociaal-maatschappelijk gebied het verschil te maken. Dat is dit jaar natuurlijk extra belangrijk geworden. Door middel van deze nieuwe Fanshop kunnen we met Feyenoord nu structureel kracht brengen op een plek waar dat nodig is: in het hart van de zorg.’

Feyenoord dichterbij
Ook Peter Langenbach ziet de komst van de Fanshop als een mooie toevoeging. ‘Als de coronacrisis ons één ding heeft laten zien, is het wel dat we samen sterk moeten staan. Daarom zijn we ook blij met en trots op het partnerschap met Feyenoord. Veel van onze patiënten en medewerkers zijn ook supporter van Feyenoord. Voor hen komt de club dankzij deze nieuwe Fanshop een beetje dichterbij.’

Partnerschap
Feyenoord en het Maasstad Ziekenhuis zijn in november 2019 een partnerschap aangegaan, waarbij samen wordt opgetrokken op sociaal-maatschappelijk gebied. Onder de noemer #KrachtvanFeyenoord werken voetbalclub en ziekenhuis gezamenlijk aan vier belangrijke speerpunten: vitaliteit & sportparticipatie, werkgelegenheid, stages en kennisdeling. In de wijken rondom Feyenoord-stadion De Kuip en het Maasstad Ziekenhuis lopen in het kader hiervan diverse projecten.

Zes Fanshops
Los van de webshop en de nieuwe Fanshop in het Maasstad Ziekenhuis heeft Feyenoord vijf andere Fanshops: twee winkels in de schaduw van De Kuip (Fanshop Stadion Topsportcentrum en Fanshop Stadion Marathon), twee in het centrum van Rotterdam (Fanshop Centraal Station en Fanshop Binnenwegplein) en een buiten de stad: Fanshop Spijkenisse. Breng nu een bezoekje aan een van die vestigingen en bemachtig als een van de eerste het nieuwe thuis- of uittenue!

Klik hier voor meer informatie over de openingstijden.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login