Nieuws

Feyenoord opent 25 juni twee nieuwe FanShops

on

Feyenoord opent op woensdag 25 juni een nieuwe Feyenoord Fanshop op het Centraal Station van Rotterdam. Feyenoord en NS hebben dinsdagmiddag in De Kuip officieel een huurovereenkomst ondertekend. Momenteel zijn er al Fanshops van de club te vinden bij het stadion en aan de Coolsingel.
Feyenoord is trots op de aanstaande opening van de nieuwe clubwinkel op het Centraal Station, die te vinden zal zijn in de nabijheid van de hoofdingang. ‘Met het oog op de service naar onze supporters was het voor ons van groot belang om naast de al bestaande Fanshops een extra clubwinkel in de stad te hebben’, zegt commercieel directeur Mark Koevermans. ‘Een half jaar geleden is vanuit NS en Feyenoord het idee ontstaan om te kijken naar een Feyenoord Fanshop op het vernieuwde Rotterdam Centraal. Dit station is voor ons een perfecte locatie: een eyecatcher in Rotterdam en bovendien een van de drukste punten van de stad.’

Op de dag dat de nieuwe Fanshop op Rotterdam Centraal wordt geopend, zullen ook de deuren openen van een nieuwe Feyenoord Fanshop bij het stadion. Tegenover de huidige Fanshop in het Topsportcentrum, opent een nieuwe, grotere clubwinkel in het Marathongebouw. Daarmee komt het totale aantal Fanshops van Feyenoord in Rotterdam op vier. Bij de opening van beide nieuwe clubwinkels zal voor het eerst de nieuwe collectie van Feyenoord voor het seizoen 2014-2015 verkrijgbaar zijn.

Bron: Feyenoord.nl

20140514-130512.jpg

You must be logged in to post a comment Login