Nieuws

FEYENOORD OOK TEGEN NAC BREDA IN UITVERKOCHTE KUIP

on

Feyenoord speelt ook de derde thuiswedstrijd in de Eredivisie in een volledig gevuld stadion. De laatste kaarten voor het duel met NAC Breda, dat op zaterdag 23 september (20:45 uur) wordt gespeeld, werden maandagochtend verkocht.

Feyenoord opende de competitie zondag (gisteren) tegen FC Twente in een uitverkocht huis. Ook voor het duel met Willem II (zondag 27 augustus, 12:30 uur) zijn geen kaarten meer verkrijgbaar.

Feyenoord Wedstrijdpakket
Voor de thuiswedstrijd tegen NAC Breda zijn nog wel wedstrijdpakketten verkrijgbaar. Een Feyenoord Wedstrijdpakket bestaat, naast een kaart voor de wedstrijd, uit een wedstrijdrondleiding voorafgaand aan het duel inclusief bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum, twee consumptiemunten en een Feyenoord-tas met onder andere een Feyenoord-sjaal en een Feyenoord Magazine. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

Thuiswedstrijden eerste seizoenshelft
Heb je geen kaart kunnen bemachtigen voor de eerste drie thuiswedstrijden in de Eredivisie? Voor overige thuisduels in de eerste seizoenshelft zijn nog wel kaarten verkrijgbaar. De kaartverkoop voor alle thuiswedstrijden van Feyenoord verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login