Feyenoordinbeeld

FEYENOORD OOK TEGEN AZ EN GRONINGEN IN UITVERKOCHTE KUIP

on

De thuiswedstrijden tegen FC Groningen (zaterdag 11 februari) en AZ (zondag 12 maart) zijn uitverkocht. Woensdagochtend werden de laatste losse kaarten voor deze twee duels verkocht.

Inmiddels zijn al voor vijf van de acht thuiswedstrijden in de tweede seizoenshelft geen kaarten meer verkrijgbaar. Afgelopen weekend werden ook de laatste kaarten verkocht voor de thuisduels met FC Utrecht en PSV, terwijl in een eerder stadium al het thuisduel met Heracles Almelo uitverkocht raakte.

.

Alleen voor de thuiswedstrijden tegen Willem II (aanstaande zaterdag 21 januari), N.E.C. (zondag 29 januari) en Go Ahead Eagles (woensdag 5 april) zijn nog kaarten beschikbaar. Kaarten voor de thuiswedstrijden in de Eredivisie zijn alleen te koop via de Online Ticketshop van Feyenoord. Meer informatie over de prijzen en beschikbare vakken is te vinden op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

.

Feyenoord Wedstrijdpakketten

Wil je toch naar een van de uitverkochte thuiswedstrijden? Dit is mogelijk met een Feyenoord Wedstrijdpakket. Met een Wedstrijdpakket combineer je het bijwonen van een thuiswedstrijd met onder meer een rondleiding, inclusief een bezoek aan het volledig vernieuwde Feyenoord Museum. Het Feyenoord Wedstrijdpakket is te bestellen via www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

.

Viagogo

Kun je als seizoenkaarthouder niet naar een thuiswedstrijd van Feyenoord? Bied dan jouw seizoenkaart aan bij viagogo. Op deze manier bied je andere supporters de kans alsnog een kaart te kopen voor deze wedstrijd. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten op www.feyenoord.nl/viagogo.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login