Feyenoordinbeeld

FEYENOORD OOK TEGEN ADO IN UITVERKOCHTE KUIP

on

Feyenoord kan in het duel met ADO Den Haag rekenen op de maximale steun van het legioen. Net als bij de eerste twee thuiswedstrijden in de competitie is De Kuip zondag uitverkocht. De wedstrijd tussen de koploper en de nummer drie van de Eredivisie begint om 12:30 uur.

.

Onder de toeschouwers zijn zondag honderden kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis. Met dank aan de samenwerking tussen Feyenoord en het Sophia Kinderziekenhuis mogen zij gratis deze wedstrijd bezoeken. Meer informatie hierover vind je hier.

.

Collecte

Rond de wedstrijd tegen ADO Den Haag vindt tevens de jaarlijkse collecte voor het Sophia Kinderziekenhuis plaats. De opbrengst hiervan is bestemd voor onderzoek bij kinderen met aangeboren afwijkingen. Het Erasmus MC-Sophia is het enige kinderziekenhuis in Nederland dat alle faciliteiten in huis heeft om zorg te bieden aan patiëntjes met aangeboren of erfelijke afwijkingen. Het voornaamste doel van het onderzoek is om het ontstaan van deze afwijkingen beter in kaart te brengen en de diagnostiek te verbeteren.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login