Nieuws

Feyenoord: Ontwikkelingen in de bouwsector desastreus voor Nieuw Stadion

on

Recente ontwikkelingen in de bouwsector nopen Feyenoord Rotterdam om de jarenlange inspanningen om het beoogde Nieuwe Stadion te realiseren te heroverwegen. Feyenoord heeft dit afgelopen maandag besproken met de gemeente en Stadion Feijenoord. Het lopende stadionproject met de beoogde bouwcombinatie valt daarmee stil.

Feyenoord zal de nu ontstane situatie gebruiken om alle aspecten van het Stadionproject aan een grondige analyse te onderwerpen. Daarbij zullen naast de ontwikkelingen op de bouw- en grondstoffen markten ook de juridische structuur en financieringsopzet, ontwerp, alsmede mogelijke alternatieven voor Het Nieuwe Stadion mede (her)onderzocht worden. 

Feyenoord denkt daar tot de zomer van 2022 voor nodig te hebben en hoopt in dit proces de komende maanden nauw samen op te trekken met de Gemeente en de Stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas, Stadion Feijenoord en andere betrokken belanghebbenden waaronder supporters.

De Raad van Commissarissen van Feyenoord, in deze vertegenwoordigd door voorzitter Toon van Bodegom en vice-voorzitter Gérard Moussault, zal morgen tijdens een persconferentie een nadere toelichting geven op bovenstaande.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply