Nieuws

‘Transfer Basaçikoglu helemaal rond’

on

Het was de afgelopen weken behoorlijk stilletjes bij Feyenoord op het gebied van transfers, maar daar komt verandering in. Volgens De Telegraaf is het vertrek van Bilal Basaçikoglu naar het Turkse Kayserispor namelijk helemaal rond.

De krant onthult op dinsdagmorgen: “Feyenoord verkoopt Bilal Basaçikoglu voor meer dan een miljoen euro aan Kayserispor, maar de Turkse club heeft ingestemd met het feit dat de Rotterdammers rechten houden op een deel van toekomstige transfers van de vleugelspits. Omdat Basaçikoglu pas 23 jaar is, kan hij in de komende jaren nog een stap maken. In dat geval kan de transfersom voor Feyenoord nog fors oplopen.”

De krant gaat verder: “Basaçikoglu kwam eerder al uit voor Jong Turkije, speelde in de afgelopen jaren voor Feyenoord in de Champions League, Europa League en maakte deel uit van de ploeg die de landstitel en de beker won. Toch groeide hij, mede door een moeilijke relatie met de achterban van Feyenoord, nooit uit tot vaste basisspeler in De Kuip. Trainer Giovanni van Bronckhorst gaf hem herhaaldelijk kansen en bleef geloof in hem houden.” Zelf betaalde Feyenoord overigens 3,8 miljoen euro voor de linksvoor aan sc Heerenveen.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login