Nieuws

Feyenoord ontvangt Diederik Gommers en ziet af van trainingskamp Oostenrijk

on

De spelers van Feyenoord zullen volgens het Algemeen Dagblad morgen worden toegesproken door Diederik Gommers. De ic-arts van het Erasmus MC zal hen uitleggen hoe ze het beste met de huidige corona-maatregelen om kunnen gaan.

De Feyenoord-spelers en de technische staf van Feyenoord worden morgen getest op aanwezigheid van het coronavirus. Volgens de richtlijnen van de KNVB moeten spelers en staf van een BVO zich minstens één keer per week laten testen.

Diederik Gommers, Casper van Eijk en viroloog Annemiek van der Eijk zijn vrijdag aanwezig om de selectie toe te spreken. Voor Gommers geldt dat hij de afgelopen maanden is uitgegroeid tot een landelijke bekendheid. Gommers heeft tijdens de Corona-crisis een aanvoerdersband van Feyenoord ontvangen en omschreef dit als een mooier cadeau dan een lintje van de koning.

Feyenoord heeft inmiddels definitief besloten om een streep te zetten door het trainingskamp in Oostenrijk. De geplande oefenwedstrijden zullen daardoor ook niet doorgaan. Feyenoord is momenteel nog op zoek naar een andere locatie om op trainingskamp te gaan.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login