Nieuws

‘Feyenoord ontvangt 15 miljoen voor Clasie’ 

on

Feyenoord houdt een stuk meer over aan de transfer van Jordy Clasie dan aanvankelijk werd gemeld. De Rotterdammers schrijven in totaal vijftien miljoen euro bij, aldus De Telegraaf.
De afgelopen dagen werd uitgegaan van een bedrag tussen de tien en twaalf miljoen euro. Naar nu blijkt ligt dat hoger, al wordt het pas vijftien miljoen als aan alle aanvullende voorwaarden wordt voldaan. Het basisbedrag is 13,5 miljoen. 

Volgens De Telegraaf is de kans levensgroot dat de overige 1,5 miljoen ook richting Rotterdam komt. Daarbij gaat het om het aantal gespeelde wedstrijden van Clasie. De verwachting is dat Clasie geen problemen zal hebben om aan dat aantal duels te komen. 
De krant rekent door en concludeert dat Feyenoord netto evenveel overhoudt aan de transfer van de zelf opgeleide Clasie als PSV aan de verkoop van Georginio Wijnaldum. PSV incasseerde twintig miljoen, maar kocht hem voor vijf miljoen euro. Feyenoord moet een deel van de transfersom afstaan aan Excelsior, terwijl PSV een percentage aan Feyenoord moest overmaken.
Feyenoord en Southampton zijn al akkoord over de transfer, die naar verwachting woensdag officieel bekend wordt gemaakt. 
Bron: Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login