Nieuws

Feyenoord onderschat Kuban niet: “Dat halen we echt niet in ons hoofd”

on

Volgens Feyenoords technisch directeur Martin van Geel is Feyenoord niet de absolute favoriet voor het treffen met Kuban Krasnodar in de laatste voorronde van de Europa League. Het directielid stelt dat Feyenoord zijn Russische tegenstander alles behalve zal onderschatten, ondanks dat de club nog weinig naam heeft gemaakt in Europa.

“Kuban heeft een hartstikke sterke ploeg, die elk jaar beter wordt omdat er elk jaar meer geld in gepompt wordt”, vertelt Van Geel woensdag op de clubsite van de Rotterdammers. “Maar hoewel het een sterke club is, heeft Kuban weinig uitstraling qua naam, omdat ze weinig historie hebben. Ze spelen dit seizoen ook pas voor het eerst Europees.”

“Van onderschatting is absoluut geen sprake bij ons”, is de stellige overtuiging van Van Geel. “Tegen dit soort tegenstanders halen we dat echt niet in ons hoofd. Ook bij onze spelers is de kracht van Kuban bekend. Het wordt voor ons een enorme uitdaging. Kuban heeft een ervaren en fysiek sterk elftal en speelt bovendien heel compact. Dat is ook terug te zien in hun uitslagen. Ze krijgen heel weinig doelpunten tegen. Niet voor niets was de ploeg tot afgelopen zondag 25 wedstrijden op rij ongeslagen”, zo besluit Van Geel.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login