Nieuws

‘Feyenoord onderhandelt met Heerenveen over Basacikoglu

on

Bilal Basacikoglu moet de derde versterking van Feyenoord worden. Voetbal International meldt dat de Rotterdamse club met sc Heerenveen de laatste gesprekken voert over de aanvaller en dat de transfer in de afrondende fase zit. Vanavond of anders donderdag zou de transfer door de clubs naar buiten worden gebracht.

Feyenoord raakte deze zomer met Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat en Graziano Pellè al vier sterkhouders kwijt en daar kwamen alleen routinier Khalid Boulahrouz en Warner Hahn voor terug. Eerder deze week werd Basacikoglu al in verband gebracht met Feyenoord. “Ik doe daar geen uitspraken over, ook niet of ik wel of niet blijf”, zei de jongeling toen.

Basacikoglu maakte vorig seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van sc Heerenveen onder toenmalig hoofdtrainer Marco van Basten. In totaal kwam de negentienjarige buitenspeler tot 24 optredens voor de Friezen en daarin wist hij zes keer te scoren. Het is niet bekend hoeveel Feyenoord moet betalen voor de vleugelaanvaller.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login