Feyenoord Onder 21 verslaat FC Twente/Heracles Academie

Feyenoord Onder 21 heeft dinsdagmiddag op zakelijke wijze afgerekend met FC Twente/Heracles Academie O21. Op Varkenoord eindigde het duel in 1-0.Ilyas el Moussaoui scoorde de enige treffer in deze wedstrijd.

De onder 21 speelde een sterke eerste helft. Al na elf minuten lag de bal in het netje. El Moussaoui zag zijn eerste poging op de lat uiteen spatten, maar wist de rebound te verzilveren. Hierop volgden nog talloze kansen voor de beloften. Onder andere Amir Rais was dreigend in de vijandelijke zestien, maar vond het net niet. Diep in de eerste helft drong FC Twente/Heracles Academie nog wel aan, maar Feyenoord hield stand.

Direct na rust waren het wederom de bezoekers die voor het grootste gevaar zorgden. Ook nu hield wist Feyenoord de dreiging van zich af te schudden en gedurende de tweede helft werd Feyenoord O21 sterker. Kansen waren er volop voor Sauer, Rust en Groen, maar de stand bleef ongewijzigd. In de slotfase wist FC Twente/Heracles Academie nog wat kansen aan elkaar te rijgen, maar Tein Troost hield de nul.

De ploeg van Melvin Boel moet komende zaterdag 22 april 2023 om 12:00 uur thuis tegen ADO Den Haag O21.

Feyenoord O21 –  FC Twente/Heracles Academie 1-0 (1-0)
11’ El Moussaoui 1-0

Opstelling Feyenoord Onder 21: Troost; Arnaud, Valk (69’ Elmensdorp), Van der Zeeuw, Kleijn; Karim, Milambo (46’ Zechiël); Rais (75’ Rust); Slory (79’ Candelaria), El Moussaoui (75’ Groen), Sauer.