Feyenoordinbeeld

FEYENOORD ONDER 19 START NIEUWE JAAR MET OVERWINNING

on

Feyenoord Onder 19 is het jaar 2017 sterk begonnen. De ploeg van coach Damien Hertog was in voorbereiding op de tweede helft van het seizoen in een oefenwedstrijd met 3-0 te sterk voor Standard Luik Onder 19.
.

Hertog kon na afloop van het duel niet anders dan tevreden zijn over het optreden van zijn ploeg. ‘Ik heb een team gezien dat verder ging op de weg die we in de periode voor de winterstop zijn ingeslagen. Ik was nieuwsgierig hoe de ploeg er voor zou staan nadat we dit jaar drie keer getraind hebben. Het belangrijkste was om weer ritme op te doen en de ploeg een fysieke prikkel te geven, maar we hebben ook gewoon goed gespeeld. Dat geeft vertrouwen richting de tweede helft van het seizoen.’

.

Tegen Standard Luik kon Hertog alweer beschikken over Mats Knoester, Tyrell Malacia en Dylan Vente, die vorige week met de eerste selectie mee waren op trainingskamp naar Marbella. Zij kwamen terug met mooie ervaringen en inspirerende verhalen. ‘Dat werkt uiteraard ook motiverend en uitdagend voor de rest,’ zo zag Hertog. ‘Bovendien hebben die jongens in de wedstrijd gewoon gebracht wat ze elke wedstrijd brengen en zijn geruisloos weer ingestroomd.’

.

Vente toonde zich na een uur spelen ook direct weer trefzeker. Daarmee bepaalde de spits de eindstand, nadat Nigel Roberha en Jordy Wehrmann de eerste twee treffers voor hun rekening hadden genomen.

.

Aanstaande zaterdag speelt Feyenoord Onder 19 op Varkenoord de tweede oefenwedstrijd in voorbereiding op de hervatting van de competitie. De ploeg ontvangt dan Royal Antwerp FC.

.

Feyenoord Onder 19 – Standard Luik Onder 19 3-0

Scoreverloop:

36’ 1-0 Robertha

49’ 2-0 Wehrman

64’ 3-0 Vente

.

Opstelling Feyenoord Onder 19: Bijlow; Bijl (60’ Sinteur), Zwartjens, Knoester (46’ Koomen), Malacia; Roffelsen (46’ Wehrmann), Smulders, Butter; Hansson, Robertha en Vente.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login