Nieuws

Feyenoord oefent tegen Dortmund en Duisburg in Cup of Traditions

on

Feyenoord voegt twee oefenwedstrijden toe aan de voorbereiding op seizoen 2020-2021. Op zaterdag 22 augustus speelt het team van Dick Advocaat in Duisburg om de Cup of Traditions tegen Borussia Dortmund en MSV Duisburg. 

In de Schauinsland-Reisen-Arena worden die dag drie wedstrijden van twee keer een half uur gespeeld. MSV Duisburg en Borussia Dortmund openen tegen elkaar, waarna Feyenoord twee keer in actie komt. Eerst tegen Borussia Dortmund (16:45 uur) en als afsluiter tegen de organiserende club MSV Duisburg (18:00 uur). 

Het is nog niet duidelijk of er publiek bij de vriendschappelijke wedstrijden aanwezig mag zijn. MSV Duisburg is druk in gesprek met de lokale autoriteiten om tot een hygiëneprotocol te komen, maar het is nog niet te zeggen of dit op tijd af is. Houd daarom de officiële kanalen in de gaten voor meer informatie over de oefenduels in Duitsland.

Met de toevoeging van de duels met Borussia Dortmund en MSV Duisburg komt het speelschema voor de voorbereiding nu op vier wedstrijden. Op zondag 9 augustus (14:30 uur) oefent Feyenoord thuis tegen Sparta Rotterdam en een week later (zondag 16 augustus, 14:30 uur) is FC Twente de tegenstander in De Kuip.

Het volledige programma vind je hier.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login