Nieuws

Zaterdag 16:00u: Feyenoord O21 – NAC Breda O21

on

Feyenoord Onder 21 speelt zaterdag 29 augustus aanstaande haar eerste competitiewedstrijd in divisie 1 van de nieuwe Onder 21-competitie. Het team van trainer Rini Coolen treft om 16:00 uur NAC Breda op het eigen Varkenoord.

Het is de eerste van veertien competitiewedstrijden die dit najaar zullen worden gespeeld. Na de eerste reeks spelen de nummers één tot en met zes van de ranglijst in het voorjaar opnieuw in divisie 1, terwijl de nummers zeven en acht een divisie lager zullen spelen.

Live op YouTube
De eerste officiële wedstrijd van Feyenoord O21 is zaterdag live te zien op het YouTube-kanaal van Feyenoord. Nog niet geabonneerd? Dat kan hier, zodat je niets mist van deze en toekomstige livestreams.

De openingswedstrijd van Onder 21 vormt de afsluiter van een lange voetbaldag op Varkenoord, waar tal van teams een bekerwedstrijd zullen spelen. Zo neemt Feyenoord Onder 18 het op tegen AFC en treft Brian Pinas’ Onder 16 de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle. Het complete programma is te vinden op Feyenoord.nl/Academy.

Aanmelden voor Feyenoord O21 – NAC Breda O21
Alle wedstrijden van aankomende zaterdag zijn toegankelijk voor publiek. Voor de competitiewedstrijd van Feyenoord Onder 21 geldt echter een aanmeldingsplicht. Aanmelden kan via dit formulier. Voor de overige duels op Varkenoord geldt een maximum van 250 toeschouwers per wedstrijd zonder reservering en gezondheidscheck.

Algemene regels Varkenoord

  • Sportcomplex Varkenoord is tijdens trainingen en/of (oefen)wedstrijden toegankelijk voor ouders en overige toeschouwers. Daarbij geldt dat ouders/toeschouwers anderhalve meter afstand moeten houden tot elkaar en tot de spelers, tenzij ze uit één huishouden komen. 
  • De kantine aan Sportclub Feyenoord-zijde is geopend. Er geldt in de kantine een maximum aantal van 100 toeschouwers zonder reservering en gezondheidscheck.
  • Geforceerd stemgebruik of zingen langs en in het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.

Hygiëne

  • Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Ga direct naar huis wanneer er klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.
  • Houd anderhalve meter afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten). Vermijd drukte.
  • Was vaak je handen met water en zeep. Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Vermijd het aanraken van je gezicht.
  • Schud geen handen.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login