Feyenoord O21 sluit voorjaarscompetitie af met gelijkspel (met foto’s)

Feyenoord Onder 21 heeft de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Almere City gelijkgespeeld. Nesto Groen scoorde de enige goal voor de Onder 21. Het duel eindigde in 1-1.

Na ongeveer een half uur spelen kwamen de bezoekers op voorsprong, maar het antwoord van de beloften volgde snel. Slory kreeg diep in de eerste helft een penalty mee. Nesto Groen trad aan en schoot Feyenoord O21 op gelijke hoogte. Er werd met een 1-1 stand gerust.

In de tweede helft kregen de beloften talloze kansen, maar scoorden niet meer. De spotlight was vooral weggelegd voor een drietal spelers die Feyenoord Academy gaan verlaten: Twan van der Zeeuw, Ilyas El Moussaoui en Devin Remie, die alle drie nog speelminuten kregen.

De ploeg van Melvin Boel eindigt na het gelijkspel op Varkenoord op de derde plek in de voorjaarscompetitie. Almere City kroonde zichzelf twee weken geleden al kampioen.

Feyenoord O21 – Almere City O21 1-1 (1-1)