Nieuws

Feyenoord O21 sluit trainingskamp in Zeeland af met gelijkspel in oefenduel

on

Feyenoord Onder 21 heeft een trainingskamp in Zeeland achter de rug. De selectie van trainer Melvin Boel bereidde zich afgelopen week met een serie trainingen en een oefenwedstrijd voor op het nieuwe seizoen. Het duel met V.V. G.O.E.S. eindigde in een 3-3 gelijkspel.

De tribunes op Sportpark het Schenge waren zaterdagavond goed gevuld voor het affiche tussen het eerste van V.V. G.O.E.S. en het hoogste Feyenoord Academy-team. Om stipt 19:00 uur rolde de bal voor het eerst. De ploeg van Melvin Boel begon wat onwennig aan de wedstrijd en keek na een half uur tegen een 2-0 achterstand aan. Daarna toonde het team knap veerkracht. Na een hoekschop zette spits Ilyas el Moussaoui goed druk op de verdediging,waarna een verdediger van de thuisploeg de bal in eigen doel werkte: 2-1.  

In de rust wisselde Boel acht keer, waarbij onder meer Aliou Baldé binnen de lijnen kwam. De Senegalees had het op de heupen. Na zes minuten schoof de pijlsnelle vleugelaanvaller de bal langs de keeper na een splijtende pass van Shiloh ’t Zand. Met die treffer bracht hij de stand weer in evenwicht.

Hoewel de Feyenoorders daarna op zoek gingen naar de voorsprong, waren het juist de Zeeuwen die opnieuw toesloegen. Na 58 minuten spelen werd het 3-2. Feyenoord zou het trainingskamp echter niet met een verliespartij afsluiten. Na een lange bal hield Délano van der Heijden knap overzicht en vond hij Baldé, die met zijn tweede goal van de avond de eindstand op 3-3 bepaalde.

Feyenoord Onder 21 keert zondag 31 juli terug op Varkenoord. Op zaterdag 6 augustus speelt de ploeg het volgende oefenduel uit tegen VV Katwijk.

V.V. G.O.E.S. – Feyenoord Onder 21 3-3 (2-1)
Scoreverloop:
16’ 1-0
29’ 2-0
33’ 2-1 (E.D.)
51’ Baldé 2-2
58’ 3-2
61’ Baldé 3-3

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply