Nieuws

Feyenoord O21 sluit najaarscompetitie winnend af

on

Feyenoord Onder 21 heeft zaterdag de najaarscompetitie afgesloten met een thuiszege op FC Groningen Onder 21, dat daardoor naast het winterkampioenschap greep. Het werd op Varkenoord 1-0 dankzij een doelpunt van Noah Naujoks. Ook veel andere Feyenoord Academy-teams kwamen in actie in het laatste weekend van februari.

Het was zaterdag echt weer ouderwets op Varkenoord. Op vrijwel alle velden werd gevoetbald, overal stonden de mensen langs de lijn en in en rondom de kantine van het sportcomplex was het een en al gezelligheid. Dat en de stralende zon maakte het goed toeven op Varkenoord, verlost van alle coronaristricties.

Verwend werden de toeschouwers vooral door Feyenoord Onder 18, dat er aan het begin van de middag tegen de leeftijdgenoten van sc Heerenveen een echt spektakelstuk van maakte. De formatie van trainer Melvin Boel won met 5-2 en stelde daarmee de tweede plaats in de najaarscompetitie veilig.

Veel goals vielen er ook bij Feyenoord O16 en Feyenoord O15, die het beiden thuis opnamen tegen NAC Breda. Voor Feyenoord O15 was de afloop succesvol met een 5-3 overwinning. Feyenoord O16 verloor met 2-3.

De volle voetbalzaterdag werd afgesloten door Feyenoord O21, dat met FC Groningen de koploper op bezoek kreeg. De noorderlingen konden in Rotterdam het winterkampioenschap veiligstellen, maar de ploeg van Sipke Hulshoff verpestte dat feestje. Noah Naujoks maakte halverwege de tweede helft het beslissende doelpunt en daardoor gaat Almere City O21 er met de titel vandoor.

Voor Feyenoord O21 was het de laatste wedstrijd in de najaarscompetitie, waarin de ploeg op de derde plaats is geëindigd. Het seizoen wordt hervat met een voorjaarscompetitie, die over twee weken op zaterdag 12 maart van start gaat.

Feyenoord O21 – FC Groningen O21 1-0 (0-0)
Scoreverloop:

64’ 1-0 Naujoks

Opstelling Feyenoord O21:
Jansen; Hall (32’ Benita), Valk, Skogen, Hartman (46’ Zitman / 75’ Van der Zeeuw); Hartjes (46’ Gündüz), Karim, Milambo; Zahui (60’ Ladan), Naujoks en ’t Zand (78’ Belarbi).

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply