Nieuws

Feyenoord O21 lijdt nederlaag in Den Haag

on

Het is Feyenoord Onder 21 niet gelukt om te winnen van ADO Den Haag Onder 21. Op jeugdcomplex De Aftrap werd zaterdagmiddag met 2-1 verloren. De beloften van Feyenoord bepaalden het spelbeeld, maar wisten onvoldoende kansen af te maken. 

De ploeg van trainer Melvin Boel begon zichtbaar gemotiveerd aan het duel, want in de eerste helft kreeg het Academy-team een reeks grote kansen. Onder anderen spits Nesto Groen en vleugelaanvaller Jaden Slory waren dicht bij een doelpunt voor Feyenoord, maar beiden stuitten op de keeper. 

Na rust voerde Feyenoord Onder 21 wederom de boventoon, maar de beloning bleef uit. De thuisploeg kreeg daarentegen wel redenen om te juichen. ADO Den Haag Onder 21 creëerde in de tweede helft twee serieuze kansen en beide mogelijkheden werden benut. Zo keek Feyenoord Onder 21 in de 63ste minuut tegen een 2-0 achterstand aan. 

De ploeg van trainer Boel deed nog wel wat terug. Invaller Ilyas el Moussaoui kwam na een diepe pass vanuit het middenveld één op één met ADO Den Haag-doelman Kilian Nikiema te staan. De spits bleef uiterst koel, passeerde de keeper met een sleepbeweging en maakte zo de enige Feyenoord-treffer. De nederlaag in Den Haag betekent het eerste puntenverlies in de competitie.

Feyenoord Onder 21 krijgt volgende week de mogelijkheid om zich te herpakken. Zaterdag 17 september speelt het team van Feyenoord Academy om 15:00 uur de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle Onder 21 op Varkenoord.

ADO Den Haag O21– Feyenoord O21 0-0 (2-1)
Scoreverloop:
59’ 1-0
63’ 2-0
74’ El Moussaoui 2-1

Opstelling Feyenoord Onder 21: Remie; Baars (69’ Candelaria), Valk, Hokke, Van der Zeeuw (69’ ’t Zand); Karim, Milambo (46’ Zechiël), Taabouni; Slory, Groen (69’ El Moussaoui), Sauer (46’ Touré).

KLIK HIER VOOR DE FOTOREPORTAGE VAN ADO DEN HAAG O21 – FEYENOORD O21

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply