Feyenoord O21 hervat competitie met zege in Almere (wedstrijdverslag)

Feyenoord Onder 21 heeft zaterdag op sterke wijze de competitie hervat na de interlandbreak. Op het Fanny Blankers-Koen Sportpark werd met 0-3 afgerekend met de beloften van Almere City. Nesto Groen, Noah Naujoks en Leo Sauer scoorden.

Na een gelijk opgaande eerste helft voerde Feyenoord O21 na rust de druk op en kreeg het steeds meer grip op de wedstrijd. Meevaller daarbij was de rode kaart voor Almere City-verdediger Tyrese Noslin, die in de 56ste minuut zijn tweede gele kaart kreeg.

Vanaf dat moment klapte Feyenoord O21 erop. Dit resulteerde twee minuten later in de eerste goal van de middag. Spits Nesto Groen kopte een voorzet van vleugelaanvaller Jaden Slory knap en slim tegendraads binnen: 0-1.

In de slotfase van de wedstrijd scoorde Feyenoord O21 nog twee keer. Invaller Youssef Amyn zag zijn inzet alleen voor de keeper nog gepareerd worden, maar de meegelopen Noah Naujoks reageerde uiterst attent en schoof de rebound binnen. De eindstand werd in de slotminuten bepaald door Leo Sauer. De Slowaak schoot uit een lage voorzet van Mohamed Taabouni feilloos binnen: 0-3.

Feyenoord O21 krijgt volgende week de mogelijkheid om de goede lijn door te trekken. Zaterdag 8 oktober staat om 15:00 uur de thuiswedstrijd tegen Willem II Onder 21 op het programma.