Feyenoord O21 hervat competitie met gelijkspel in Heerenveen

Feyenoord Onder 21 is het jaar 2022 begonnen met een gelijkspel. Het team van Sipke Hulshoff hervatte vrijdagavond na drie maanden de competitie met een uitduel bij sc Heerenveen Onder 21, dat in 2-2 eindigde.
Ondanks de lange periode zonder competitievoetbal leek Feyenoord O21 geen moeite te hebben om de draad weer op te pakken. Dankzij een rake vrije trap van Twan van der Zeeuw en een treffer van Shiloh ’t Zand leidde de ploeg bij rust soeverein met 0-2.

Die stand bleef ook een groot gedeelte van de tweede helft op het bord staan, maar vervolgens werd de voorsprong in een tijdsbestek van enkele minuten uit handen gegeven. Daardoor kon het duel in de laatste twintig minuten weer alle kanten op.

Aan de score veranderde niets meer, maar wel noemenswaardig was de invalbeurt van Dermane Karim. De Togolees, die eerder deze week tot medio 2026 werd vastgelegd in De Kuip, maakte daarmee zijn eerste minuten als contractspeler van Feyenoord.

Sc Heerenveen O21 – Feyenoord 021 2-2 (0-2)