Feyenoord O21 geeft voorsprong uit handen tegen ADO Den Haag

Feyenoord Onder 21 heeft niet meer dan een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag Onder 21. Hoofdcoach Sipke Hulshoff zocht met zijn team na 45 minuten de kleedkamer op met een comfortabele 0-2 voorsprong, maar zag dat die na rust in een tijdsbestek van vier minuten werd weggepoetst: 2-2.

Hulshoff had tegen de nummer twee van de beloftencompetitie de beschikking over meerdere eerste selectieleden, onder wie Franco Antonucci en Antoni Milambo. De buitenspeler en middenvelder maakten voor de pauze het verschil voor Feyenoord Onder 21.

Antonucci opende de score in de 33ste minuut. De keeper van ADO Den Haag stompte de bal weg, maar de Hagenaars kregen ‘m niet weg, waardoor de Belg de kans kreeg om af te werken. Tien minuten later verdubbelde Milambo de marge door vanaf de rand van het strafschopgebied na terugleggen van Noah Naujoks met een vlammend schot toe te slaan: 0-2.

In de tweede helft bleef die stand lang op het scorebord staan, tot ADO Den Haag Onder 21 in de zeventigste minuut doelman Tein Troost wist te passeren. Vier minuten later lukte dat opnieuw en daarmee stelde de thuisploeg een punt veilig. Feyenoord Onder 21 komt door het gelijkspel op zestien punten uit elf duels.

Volgende week zaterdag neemt Feyenoord Onder 21 het op Varkenoord op tegen de beloften van NAC Breda (15:00 uur).