Nieuws

Feyenoord O19 treft Willem II O19

on

Feyenoord Onder 19 gaat zaterdag op jacht naar de derde competitiezege op rij. De ploeg van trainer Cor Adriaanse neemt het op het eigen Varkenoord op tegen de leeftijdsgenoten van Willem II. De aftrap is om 14:30 uur.

Ook Feyenoord Onder 18, dat de eerste twee wedstrijden van het seizoen verloor, komt zaterdag in actie. Het team gaat op bezoek bij VVV-Venlo Onder 19. Het Onder 17-team van Feyenoord Academy, dat de volle buit uit de eerste twee competitiewedstrijd pakte, speelt eveneens een uitwedstrijd. Het team van trainer Melvin Boel neemt het op tegen NEC/FC Oss Onder 17.

Ook voor Feyenoord Onder 16 staat een duel op vreemde bodem op het programma, name De ploeg van trainer Pieter Schrassert Bert speelt in Kerkrade tegen Roda JC Onder 16. Het Onder 15-team speelt een thuiswedstrijd, waarin het de leeftijdsgenoten van Almere City ontvangt.

Gratis toegang

Wil je de toekomstige sterren van Feyenoord 1 zaterdagmiddag in actie zien? De thuiswedstrijden van de teams van Feyenoord Academy worden gespeeld op sportcomplex Varkenoord en zijn uiteraard vrij toegankelijk voor publiek.

UEFA Youth League

Na de competitiewedstrijd tegen Willem II Onder 19 richten de spelers van Feyenoord Onder 19 hun vizier direct weer op de volgende wedstrijd. De ploeg reist maandag samen met het eerste elftal van Feyenoord af naar Italië. Dinsdagmiddag om 14:00 uur speelt het Onder 19-team namelijk de tweede poulewedstrijd van de UEFA Youth League in Stadio Pasquale Ianniello tegen Napoli Onder 19.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login