Nieuws

Feyenoord O19 tegen Napoli O19 live te zien op Ziggo Select

on

De spelers van Feyenoord 1 en Feyenoord Onder 19 zijn dinsdagmiddag na een voorspoedige vlucht van twee uur aangekomen in Napels. Beide teams landden rond 12:30 uur op het vliegveld van de Zuid-Italiaanse stad.

Na de landing zetten beide teams per bus koers naar het hotel. Later vandaag wordt door beide ploegen een laatste training afgewerkt op weg naar de wedstrijden van dinsdag in respectievelijk de UEFA Champions League en UEFA Youth League.

Feyenoord 1 traint om 19:00 uur in het Stadio San Paolo van Napoli. Een half uur daarvoor schuiven trainer Giovanni van Bronckhorst en aanvaller Steven Berghuis aan voor een persconferentie, waarin ze vooruitblikken op het tweede groepsduel in de Champions League dat dinsdagavond om 20:45 uur begint.

Onder 19 traint maandagmiddag in het Stadio Pasquale Ianniello in Frattamaggiore, dat een flink stuk buiten Napels ligt. Hier wordt ook de wedstrijd van dinsdag gespeeld, die om 14:00 uur begint en live wordt uitgezonden op Ziggo Select.

Volg Feyenoord op weg naar en in Napels

Via de officiële social media kanalen van Feyenoord zal uitgebreid verslag worden gedaan van de reis van Feyenoord 1 en Feyenoord Onder 19 en de voorbereiding op de duels met Napoli. Mis niets en volg alle

updates op TwitterInstagram en Facebook.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login