Nieuws

Feyenoord O19 speelt zaterdag beslissende wedstrijd tegen Ajax O19

on

Feyenoord Onder 19 speelt aanstaande zaterdag de beslissende wedstrijd om het kampioenschap van Nederland. De ploeg van Dirk Kuyt trapt om 14:30 uur op Sportpark De Toekomst af tegen Ajax, de nummer twee op de ranglijst.

Doordat directe concurrent Ajax O19 woensdagavond Sparta O19 met 1-2 versloeg is de strijd om het kampioenschap nog ongekend spannend. Feyenoord bezet, met nog één speelronde te gaan, de eerste plek op de ranglijst met 26 punten. Daarachter volgt Ajax met 25 punten. Voor AZ, dat met 4-0 van Vitesse O19 won en op 23 punten staat, is de titel met een rechtstreekse confrontatie tussen de nummer één en twee op het programma in de laatste speelronde uit zicht. 

Kijk live mee
In overleg met Ajax en de Amsterdamse autoriteiten is besloten dat de wedstrijd uitsluitend bezocht kan worden door familieleden van selectieleden en genodigden van Feyenoord. Het is voor supporters niet mogelijk om de wedstrijd op De Toekomst te bezoeken. Feyenoord zal uiteraard wel live verslag doen van de wedstrijd, zodat je niets hoeft te missen.

Zo is de kampioenswedstrijd Ajax Onder 19 – Feyenoord Onder 19 zaterdagmiddag live te volgen via het officiële YouTube-kanaal van Feyenoord. Deze livestream wordt ook vertoond op een groot scherm op Varkenoord, waar supporters vanaf 14:15 uur welkom zijn in de kantine van de Sportclub.

Ontvangst op Varkenoord
Mocht Feyenoord Onder 19 het kampioenschap in de wacht slepen, dan keert de ploeg van Kuyt met de kampioensschaal snel terug naar Rotterdam en worden zij ontvangen op Varkenoord.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login