Nieuws

Feyenoord O19 is klaar voor play-off wedstrijd tegen Fc Nitra

on

Feyenoord Onder 19 is klaar voor de play-off wedstrijd tegen FC Nitra in de UEFA Youth League van dinsdag. Het team zette maandagmiddag voet op Slowaakse bodem en draaide later op de dag bij een temperatuur net onder het vriespunt warm voor de eerste Europese wedstrijd van na de winterstop.

Behalve ter voorbereiding op het duel met Nitra diende de training van maandag ook om de spieren weer los te maken na de lange reis. Om 12:15 uur landden spelers en staf van Feyenoord Onder 19 na een vlucht van een uur en drie kwartier op de luchthaven van Wenen, om daar over te stappen op de bus. Na een rit van zo’n twee uur arriveerde het team in Nitra, waar het tot en met woensdag verblijft.

Voor de training moest nog iets verder worden gereisd, naar het complex van FC ViOn in Zlaté-Moravce. Op een steenworp afstand van het stadion, waar FC Nitra en Feyenoord morgen om 16:00 uur aftrappen, stonden de talenten dik een uur op het veld. Na een positiespel werd de oefensessie afgesloten met het nemen van strafschoppen. Wellicht geen overbodige luxe, aangezien er dinsdag bij een gelijke stand na negentig minuten geen verlenging volgt maar een penaltyreeks de beslissing moet brengen.

Volg #FeyenoordO19

Niks missen van de verrichtingen van Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League? Volg alles rondom de Europese trip van onze talenten via Twitter en Instagram. De wedstrijd wordt niet live uitgezonden.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login