Nieuws

Feyenoord niet blij met scout Ajax in Marbella

on

De selectie van Feyenoord is momenteel op trainingskamp in het Spaanse Marbella en naar verluidt kregen de Rotterdammers onlangs een scout van Ajax over de vloer. Voetbal International meldt dat de regerend landskampioen daar niet blij mee was.

Het blad onthult: “De geslotenheid van Feyenoord begint trouwens meer mensen op te vallen in Marbella. Toen een zaakwaarnemer een kopje koffie dronk in Monteros, werd hem gevraagd wat hij kwam doen, maar behalve dat hij spelers van Feyenoord vertegenwoordigt, woont hij er om de hoek. Dat Feyenoord – naar verluidt – niet blij was met een scout van Ajax in het hotel is dan wel weer begrijpelijk. De club heeft het liefste geen pottenkijkers. Niet bij de trainingen en al helemaal niet in het hotel.”

Men gaat verder: “Ook onder de nieuwe directeur Jan de Jong, afkomstig uit de mediawereld, blijft dat voorlopig onveranderd. Als Feyenoord volgend seizoen het nieuwe trainingscomplex betrekt, vrezen supporters dat ze nog minder welkom zullen zijn dan momenteel het geval is. Je zou het topsportklimaat kunnen noemen en natuurlijk moet de club mee in de professionaliseringsslag die iedereen nastreeft, maar bij Feyenoord gaat het ten koste van iets waarmee het zich altijd wist te onderscheiden.”

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login