Nieuws

’Feyenoord niet akkoord met dubbele Bekerfinale’

on


Feyenoord en Ajax spelen allebei nog in de halve finale in de strijd om de KNVB Beker. Feyenoord speelt op 5 maart thuis tegen NAC Breda. De aartsrivaal speelt een dag eerder hun halve finale tegen Fc Utrecht.

Een clash tussen Feyenoord en Ajax in de finale van de KNVB Beker behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Een scenario waar de lokale driehoek en de KNVB allerminst vrolijk van wordt.

Vanwege het feit dat supporters van Ajax niet welkom zijn in De Kuip bij wedstrijden tussen Feyenoord en Ajax werd in 2010 besloten de finale tussen beide clubs zelfs over twee duels af te werken.

De KNVB laat via Rijnmond.nl weten dat de finale altijd in het teken staat van toegankelijk, gastvrij en veilig voetbal. Ajax – Feyenoord is een van de vier mogelijke finales. We moeten met alle scenario’s rekening houden, maar gaan nu niet vooruitlopen op één mogelijkheid, gezien de onvoorspelbaarheid soms in het bekertoernooi. Dus laten we vooral eerst genieten van de halve finales”

Jan Dirk Stouten (oud Rijnmond verslaggever en inmiddels journalist van Recht uit Rotterdam laat via Twitter weten dat Feyenoord niet van plan is om dit keer akkoord te gaan met een finale over twee wedstrijden. ”De halve finales moeten nog gespeeld worden, maar er wordt veel gespeculeerd over een mogelijke finale Feyenoord-Ajax. Na wat belletjes ben ik ervan overtuigd dat Feyenoord nooit akkoord gaat met opnieuw een ‘dubbele’ finale zoals in 2010.”

Wordt ongetwijfeld vervolgd……..

You must be logged in to post a comment Login