Feyenoordinbeeld

FEYENOORD NEEMT PER DIRECT AFSCHEID VAN GRONSVELD

on

Feyenoord neemt per direct afscheid van Stef Gronsveld. De twintigjarige verdediger vervolgt zijn loopbaan bij FC Emmen, waar hij zijn handtekening zet onder een verbintenis voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar..

Gronsveld speelde sinds zijn elfde in de jeugdopleiding van Feyenoord en werd eind april 2014 beloond met zijn eerste profcontract. De vleugelverdediger sloot afgelopen zomer aan bij de selectie van coach Giovanni van Bronckhorst, maar liep al snel een zware knieblessure op. Omdat hij nu speelminuten wil gaan maken, verkiest hij Emmen boven een langer verblijf in Rotterdam.

.

“Na het seizoen wat ik achter de rug heb, wil ik maar één ding. Dat is speelminuten maken in een voetballende ploeg”, reageert Gronsveld op de website van zijn nieuwe werkgever. “FC Emmen is een mooie subtopper waar de zaken prima geregeld zijn. Ik heb onder andere gesproken met de trainer en die heeft mij enthousiast gemaakt voor deze club.”

.

Manager voetbalzaken Jan Korte is verheugd met de komst van Gronsveld, die uitkwam voor Oranje onder 17 en 18. “Aangezien hij overal in de defensie zijn mannetje staat, en dus multi-inzetbaar is, gaat hij ongetwijfeld minuten maken. Wij zien Stef absoluut als een kwalitatieve impuls en zijn zeer tevreden met het langdurig vastleggen van dit talent.”

.

Bron: Voetbalpromeur.nl

You must be logged in to post a comment Login