Nieuws

Feyenoord neemt FC Dordrecht serieus

on

Feyenoord zal donderdag in de streekderby tegen FC Dordrecht in de sterkst mogelijke opstelling aantreden. Trainer Ronald Koeman kan niet beschikken over de geschorste Stefan de Vrij, waardoor Miquel Nelom weer een basisplaats heeft.

Nelom zal de linksback positie innemen, waardoor Bruno Martins Indi met Joris Mathijsen het centrum vormt. Voorin krijgt Samuel Armenteros op rechts weer de voorkeur boven Ruben Schaken en speelt Jean-Paul Boëtius vanaf de linkerkant. Otman Bakkal zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie.

Feyenoord neemt tegenstander FC Dordrecht dus uiterst serieus, want in voorgaande jaren gaf Ronald Koeman in het begin van het bekertoernooi veel basisspelers vrij. ‘Ik denk dat het wel logisch is want FC Dordrecht is een goede tegenstander, die je heel serieus moet nemen’, aldus John Goossens, die op de bank begint.

Aanvaller Samuel Armenteros waakt ook voor onderschatting. ‘Dit zijn vaak de lastigste wedstrijden. Ik heb twee jaar geleden met Heracles meegemaakt, dat we na 87 minuten met 3-0 voorstonden tegen de amateurs van Achilles’94 en uiteindelijk verloren we met 5-3. Dus daar moet je voor oppassen. Dus moeten we scherp blijven’, aldus de aanvaller.

Feyenoord-FC Dordrecht begint donderdag om kwart voor negen en is live te beluisteren via Radio Rijnmond Sport. De uitzending begint om 20:00.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login