Nieuws

Feyenoord neemt extra maatregelen tegen vuurwerk bij Klassieker

on

Feyenoord speelt woensdag in de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen Ajax. Ondanks het mooie affiche maakt Feyenoord zich ernstig zorgen over de mogelijke consequenties wanneer er bij deze wedstrijd opnieuw sprake zou zijn van vuurwerk. Omdat de noodkreten van de club richting afstekers van vuurwerk niet aan lijken te komen, is Feyenoord dan ook genoodzaakt om extra maatregelen te nemen bij De Klassieker van woensdagavond.

Feyenoord is nog in afwachting van de uitspraak van de tuchtcommissie over het schikkingsvoorstel dat de club op 6 februari ontving van de aanklager betaald voetbal. Dat schikkingsvoorstel houdt in dat bij de wedstrijd Feyenoord – Willem II vak S leeg moet blijven en seizoenkaarthouders van dat vak het stadion niet mogen betreden. 

Ook hangt Feyenoord een geldboete van 15.000 euro boven het hoofd. Daarnaast is er naar aanleiding van de wedstrijd Feyenoord – Ajax op 27 januari jl. is een vooronderzoek gestart vanwege het afsteken van vuurwerk op de tribunes. Voor dit vuurwerk zullen Feyenoord en haar supporters ook nog mogelijk de consequenties moeten ondergaan.

In het licht van bovenstaande zaken wil Feyenoord daarom nogmaals met klem verzoeken vuurwerk thuis te laten en vooral de passie, kracht en het volume van het legioen aan te spreken om de ploeg naar de overwinning te helpen.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login