Nieuws

Feyenoord neemt afscheid van Dick Advocaat

on

Feyenoord neemt na dit seizoen afscheid van Dick Advocaat. De 68-jarige Hagenaar heeft de afgelopen maanden als adviseur diepe indruk gemaakt in Rotterdam-Zuid, maar de samenwerking stopt..

“We hebben afgesproken dat het voor dit seizoen zou zijn”, laat trainer Giovanni van Bronckhorst weten in het Algemeen Dagblad. “Ik weet ook niet wat de plannen van Dick zelf zijn voor komend seizoen. Maar in principe is onze samenwerking voorbij.”

.

Advocaat werd half februari pro deo binnengehaald door Feyenoord om de sportieve crisis te bezweren. Met de hulp van de Kleine Generaal kreeg Van Bronckhorst zijn elftal weer aan de praat. De bekroning volgde vorige week zondag met de winst in de finale van de KNVB Beker. FC Utrecht werd in De Kuip met 2-1 verslagen.

.

Onlangs doken nog berichten op dat voor Advocaat mogelijk een grotere rol lonkt als technisch directeur Martin van Geel zou worden ontslagen. Hoewel de positie van Van Geel onder druk staat, lijkt de kans klein dat hij op korte termijn wordt ontslagen.

.

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login