Nieuws

Feyenoord neemt 140 supporters mee naar Georgië

on

Feyenoord is erin geslaagd alle supporters die voornemens waren naar Georgië af te reizen voor de return tegen Dinamo Tbilisi te voorzien van een toegangskaart. De 140 supporters die zich hebben gemeld en voldeden aan de gestelde voorwaarden worden hierover per mail geïnformeerd.

Vorige week werd bekend dat Dinamo Tbilisi een Europese wedstrijd zonder publiek moest spelen, wegens een straf van de UEFA. Bij Feyenoord was de kaartverkoop voor de wedstrijd in Georgië echter al gestart. De club stelde daarom alles in het werk om supporters met een wedstrijdkaart en/of een vlucht naar Georgië toegang tot het Boris Pajtsjadzestadion in Tbilisi te laten krijgen.

Het is gelukt om de 140 supporters die contact opnamen met Service & Tickets en voldeden aan de gestelde voorwaarden (in het bezit van een wedstrijdkaart of de reis naar Tbilisi aantoonbaar vóór donderdag 8 augustus 18:00 uur geboekt) alsnog van een toegangskaart te voorzien. 

In welk vak de Feyenoord-supporters plaats mogen nemen is nog niet bekend. Ondanks dat de supporters waarschijnlijk in een ander segment van het stadion plaats mogen nemen, blijft de kaartprijs gelijk. Feyenoord neemt het verschil in prijs voor haar rekening. 

Het is nu niet meer mogelijk je te melden bij Service & Tickets voor een ticket voor de wedstrijd Dinamo Tbilisi – Feyenoord. Feyenoord raadt supporters zonder ticket met klem af om af te reizen naar Tbilisi. Tickets zijn op naam uitgegeven en dus persoonsgebonden.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login