Feyenoordinbeeld

FEYENOORD – NEC OOK UITVERKOCHT 

on

Feyenoord krijgt aanstaande zondag tegen N.E.C. de steun van een uitverkochte Kuip. Woensdagochtend werden de laatste kaarten verkocht voor het duel met de nummer negen van de Eredivisie, dat om 16:45 uur begint..

Tot nu toe speelde Feyenoord iedere competitiewedstrijd in een volledig gevuld stadion. Ook vrijwel alle resterende duels van dit seizoen zijn al uitverkocht. Alleen voor de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (woensdag 5 april) zijn nog kaarten te koop via www.feyenoord.nl/kaartverkoop 

.

Feyenoord Wedstrijdpakket

Wil je er zondag tegen N.E.C. toch bij zijn? De wedstrijd is nog wel te bezoeken met het Feyenoord Wedstrijdpakket. Met het Feyenoord Wedstrijdpakket heb je niet alleen toegang tot de wedstrijd, maar volg je op de wedstrijddag ook een rondleiding door het stadion én profiteer je van fraaie extra’s. Wil je direct een Wedstrijdpakket voor Feyenoord – N.E.C. bestellen? Dat kan via deze link.

.

viagogo

Kun je als seizoenkaarthouder niet naar een thuiswedstrijd van Feyenoord? Bied dan jouw seizoenkaart aan bij viagogo. Op deze manier bied je andere supporters de kans alsnog een kaart te kopen voor deze wedstrijd. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten op www.feyenoord.nl/viagogo.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login