Nieuws

Feyenoord – NEC in uitverkochte Kuip

on

Feyenoord sluit zondag het seizoen 2015-2016 af in een uitverkochte Kuip. Voor het thuisduel met N.E.C., dat die dag om 14:30 uur begint, werden woensdag (vandaag) de laatste kaarten verkocht.Daarmee wordt het seizoen afgesloten in stijl, want in totaal speelde Feyenoord deze voetbaljaargang maar liefst 21 keer in een volledig gevulde Kuip. Die fraaie reeks bevat de oefenwedstrijden in de voorbereiding, alle thuisduels in de KNVB beker en vijftien van de zeventien thuiswedstrijden in de Eredivisie. Alleen de duels met De Graafschap en Excelsior waren niet uitverkocht.

.

viagogo

Via viagogo is nog wel een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de thuiswedstrijd tegen N.E.C. Voor seizoenkaarthouders is het mogelijk om hun seizoenkaart te koop aan te bieden voor het duel van komende zondag. Meer informatie hierover vind je op www.viagogo.nl/feyenoord

.

Seizoenkaart 2016-2017

Wil jij volgend seizoen verzekerd zijn van een vaste plaats in De Kuip? Vraag dan nu een seizoenkaart aan of verleng je seizoenkaart voor het seizoen 2016-2017 via www.feyenoord.nl/seizoenkaart. 

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login